DESCARTES,26- PLATO,6 (OFICINA 1º 1º ESC. B)

Lloguer: 1.409 / Mes

110,00
Contactar ara
934050101
ddd

Descripció

Exclusiu edifici d'oficines al carrer Plató cantonada amb Santaló, a la zona alta de Barcelona.

La finca disposa d'ascensors, servei de consergeria 12h i pàrquing privatiu.

Acull oficines de 76 a 258 m2 que compten amb acabats de qualitat i especificacions tècniques en bon estat: sòl tècnic, terres de moqueta o parquet, lluminària fluorescent encastada en fals sostre, sistema de climatització individual i per conductes, detectors d'incendis, àmplies finestres practicables que doten a totes les plantes d'abundant llum natural, fibra òptica, instal·lació veu/dades, i els subministraments de llum i aigua donats d'alta.

Actualment disponibles tres oficines exteriors de 128 m2 amb diferents especificacions. La 1º 1ª compta amb divisòries desmuntables que distribueixen la planta en dos banys, dos despatxos i una sala Rack amb terres de parquet. D'altra banda, l'oficina 1º 2ª es tracta d’una planta pràcticament diàfana amb algunes divisòries que formen un despatx, una sala de reunions, un bany i zona de recepció, amb paviment de moqueta sobre sòl tècnic. Finalment, l'oficina 4º 1ª compta amb dos banys, zona de recepció, sala Rack i dos despatxos amb terra de moqueta.

Una excel·lent comunicació, situat davant de la línia de bus V13 i a una poma de Via Augusta amb la parada de Ferrocarrils Muntaner (S1, S2, S5, S55, L6), un dels eixos principals que connecta amb els accessos i sortides més importants de la ciutat.

En un entorn replet de comerços, locals de restauració, supermercats, clíniques, farmàcies i altres equipaments; a tan sol dues pomes de l'Hospital Plató i els jardins d'Enric Sagnier.

Gestió i servei de manteniment NN.
El preu no inclou despeses de comunitat i IBI.
Pis Superfície construïda Terrasses i patis Habitacions Preu Plana Qualificació energètica
OFICINA 1º 1º ESC. B
110
0
0
1.409 / Mes
OFICINA 1º 7º ESC. B
72
0
0
925 / Mes

Ubicació