ALEGRE DE DALT, 55 - 57 - PROVIDENCIA

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Fantàstics locals al cèntric barri de Gràcia de Barcelona, on conflueix l'art de la ciutat comtal.

Amb accés des del carrer per a persones amb mobilitat reduïda, al local s'accedeix per un passatge que s'endinsa en una àmplia sala diàfana apta per a diferents usos.

Anteriorment, el local havia albergat l'emblemàtica Sala Beckett, un teatre i centre de recerca i pedagogia centrat en dramatúrgia.
Gaudeix d'una fantàstica ubicació envoltada dels millors equipaments i serveis. Una ubicació estratègica en una de les zones comercials i culturals més importants de la ciutat. Proper a la parada de Metro Joanic de la Línia 4, diverses línies d'autobús: 36, 92, 114, 116, N6; i a escassos minuts de Travessera de Dalt i Ronda Guinardó, grans eixos comunicatius que connecten la ciutat.

Gestió i servei de manteniment NN.
El preu inclou despeses de comunitat i IBI.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu Plànol Qualificació energètica  
LOCAL 3º B Y 3º C
562,40
0
0
0
n/a

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic