COMTES BELL.LLOC 189-195

lloguer 1.354 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

En el cor del barri de Les Corts trobem aquests locals comercials en edifici d'ús mixt amb pàrquing tant privat com a públic.
Superfícies de 52 a 172 m² en bon estat, proveïdes amb terres de parquet i terratzo, un bany, fibra òptica i amplis aparadors que doten d'abundant llum natural tots els espais.
El local 1 presenta una superfície de 172 m² dividida en dues plantes de sostres alts, comunicades entre si mitjançant escala de caragol metàl·lica. El bany esta situat en la planta altell.
El local 4, amb 55 m² de superfície, compta amb dos despatxos separats per divisòries de fusteria d'alumini i vidre, alt fals sostre, bany i gran aparador que fa molt lluminosa tota la planta. Disposa d'instal·lació elèctrica i té donada d'alta la llum.
Envoltats per zones enjardinades, a escassos metres de l'Estació de Sants. Una zona amb bon pas de públic, gran oferta hotelera i de restauració, comerços, serveis sanitaris i altres equipaments propis del districte.
Bona comunicació tant per metro amb la L3, com per autobús amb diverses rutes: 54, 66, N3, H10
Gestió i servei de manteniment Núñez i Navarro.
El preu inclou despeses de comunitat i IBI.
IVA no inclòs.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
LOCAL 1 CASA 1
172
0
0
0
1.354/Mes
n/a

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic