COPÈRNIC, 47-49 - MUNTANER, 431-433

lloguer 1.513 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Local comercial per reformar situat a la zona alta de Barcelona, concretament al barri de Sant Gervasi, a escassos metres de l'Hospital Plató i el Parc de Monterols.

El local, que disposa d'un total de 604 m², es compon de 3 plantes diàfanes amb lavabo, una primera a peu de carrer de 66 m² i dues plantes soterrani que sumen 538 m².

Té un ampli aparador amb persiana, instal·lació elèctrica i per a facilitar una entrada immediata té donat d'alta el subministrament de llum.

A dos carrers de la parada de ferrocarrils Muntaner, ofereix connexions directes amb el centre de Barcelona i diverses línias de bus. Es troba en una zona de molt pas de gent, molt comercial.

Gestió i servei de manteniment Núñez i Navarro.
El preu inclou despeses de comunitat i IBI.
IVA no inclòs.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
LOCAL 1
604
0
0
0
1.513/Mes

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic