DOS DE MAIG, 218

lloguer 650 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Local comercial de 81 m² molt lluminós apte per a qualsevol negoci.

El local compta amb un aparador amb persiana motoritzada, terres de gres i terratzo i possibilitat de pàrquing.

Distribuït en dues plantes diàfanes, una planta baixa de 46 m² amb bany i un altell de 35 m² amb instal·lació elèctrica en bon estat. Per la seva excel·lent ubicació compta amb un bon pas de públic.

Molt bé comunicat amb bons accessos d'entrada i sortida de la ciutat a través de la Plaça dels Glòries connectada per la Avinguda Diagonal i la Gran Via. Molt proper al districte tecnològic 22@, múltiples mitjans de transport públics emboliquen la zona. Línies 33, 34, 50, 50, 51, 92, 62, N3, N9, H10 d'autobús; L2 de metro i tramvia: T5 i T6 a uns 5 minuts caminant.

Situat en un entorn de gran activitat comercial i cultural. Proper a teatres, museus, escoles, hotels, supermercats i zones enjardinades.

Gestió i servei de manteniment Núñez i Navarro.
El preu inclou despeses de comunitat i IBI.
IVA no inclòs.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu Plànol Qualificació energètica  
LOCAL 2
81
0
0
0
650/Mes
n/a

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic