ESPRONCEDA, 254 - 274

lloguer 1.989 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Nou locals comercials des de 49 m² fins a 103 m² de superfície en una mateixa planta. Es lliuren en rústic, amb previsió per a lavabo.
Situats en la nova promoció de 112 habitatges amb 1, 2, 3 i 4 habitacions.

NN Espronceda emergeix entre els carrers d’Espronceda, Concili de Trento i la sempre animada rambla de Guipúscoa, en el barri de Sant Martí de Provençals.

En un entorn amb tota mena d’equipaments a prop, com ara col·legis, instituts, centres esportius, parcs i serveis, fan d’Espronceda 254 una opció immillorable per
viure la Barcelona d’avui.

Molt ben comunicat amb la resta de la ciutat a través de Metro (L2 Bac de Roda), RENFE, TRAM i nombroses línies d’autobús perquè se situa entre els eixos més importants de la ciutat: Av. Meridiana, Gran Via de les Corts Catalans i Av. Diagonal.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
LOCAL 3 CASA 2
98,38
0
0
0
1.989/Mes

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic