HUELVA, 136-138

lloguer des de 1.530 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Local comercial de 328 m² distribuïts en dues plantes amb divisòries. Molt lluminós pel seu gran aparador i grans finestrals en la segona planta.
Compta amb terres de gres hidràulic i PVC, zona office, un bany adaptat per a nens, antic ús del local com a guarderia, instal·lació elèctrica en bon estat i accés adaptat per a persones amb mobilitat reduïda a planta baixa. A més de sortida de fums i d'evacuació.
Per a una entrada immediata té donat d'alta el subministrament de la llum.
Situat en el districte de Sant Martí. Un entorn de barri perfecte per obrir el teu nou negoci al costat de supermercats, escoles, zones verdes i altres comerços i serveis. Comunicat per les línies d'autobús 33, H10 i V29 i de metro L2 i L4.
El preu inclou despeses de comunitat i IBI.
IVA no inclòs.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu Plànol Qualificació energètica  
LOCAL 1
328
0
0
0
1.530/Mes

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic