ROSALIA DE CASTRO 7-13

lloguer 382 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Locals comercials en lloguer de 43 a 122 m² al barri de la Sagrada Família, a dues illes de l'Hospital de Sant Pau.
Locals disponibles d'una sola planta amb divisòries, terres de terratzo, instal·lació elèctrica, fibra òptica i sortida de fums. El local 1 compta amb 2 despatxos i un traster, un bany, fals sostre, i té donat d'alta l'aigua i la llum.
Per la seva banda, al local 4-5 es pot accedir per dos carrers, disposa d'entrada i bany adaptat a persones amb mobilitat reduïda i és molt lluminós.
Situat entre les parades de metro d'Alfons X i Sant Pau Dos de Maig de la L4 i envoltats per diverses línies d'autobús. En el cor d'un barri ple de vida, jardins, hotels, universitat, escoles, restaurants, supermercats, atenció sanitària i altres comerços i serveis.
Gestió i servei de manteniment Núñez i Navarro.
El preu inclou despeses de comunitat i IBI.
IVA no inclòs.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu Plànol Qualificació energètica  
LOCAL 3
42,85
0
0
0
382/Mes
n/a

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic