TRAFALGAR, 11

venta 1.481.427

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Complet local en un edifici en bon estat, situat al c/Trafalgar, a cinc minuts de la Plaça Catalunya, centre neuràlgic de la ciutat.

Local amb sostres alts, amb llum natural de la façana i pati de llums interior. Bons acabats i especificacions tècniques, paviment ceràmic (gres) i fals sostre. Sortida de fums i evacuació. Alta del subministrament de la llum.

Places d’aparcament en lloguer al mateix edifici. Molt ben connectat per les línies L1 i L4 de metro i els autobusos: 42, 45, 47, 55, 62, H16, V15 i V17.

Situat al bell mig de Barcelona, disposa d’una gran afluència de públic i restaurants, comerços, teatres i altres tipus d’equipaments característics de la zona.

El preu del lloguer inclou l’IBI i les despeses de comunitat.
Gestió i servei de manteniment Núñez i Navarro.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
LOCAL 1
282,56
7,45
0
0
1.481.427

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic