BINEFAR, 21 - 25

lloguer 50.168 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Situat al barri de Sant Martí, complet edifici d'ús industrial de 14.748m² distribuït en 5 plantes: 2 destinades a pàrquing, 2 industrials, una d'elles amb altell, 1 planta per a oficines i terrassa.
Disposa de totes les necessitats d'una empresa de logística (distribució, magatzematge, oficines etc.), compta amb 90 punts de càrrega, 2 muntacàrregues, moll de càrrega, 2 ascensors, trasters i un pàrquing de 136 places d'aparcament amb entrades independents.
Espais diàfans amb diversos banys i vestuaris en cada planta, instal•lació elèctrica, detectors d'incendis, terres de formigó i gres (planta segona).
Una bona localització pot ser decisiva a l'hora d'escollir la nau que millor s'adapti a les teves necessitats. Aquest és un dels aspectes més destacats d'aquesta ubicació, ja que està dotada d'una excel·lent xarxa de comunicacions tant pel que fa a transport públic com a privat. Situada dins de la ciutat de Barcelona, té immillorable connexió amb el centre, a 10 minuts de la Plaça de les Glòries i de la Ronda Litoral, una de les millors vies d'entrada i sortida de la ciutat.
Metre: La Pau, L2 i L4 · Autobusos: 33, 36, 143, B23, H10

A 2 minuts caminant de la Rambla de Prim i Rambla Guipúscoa, compta amb tots els equipaments propis d'una gran ciutat. Una nau industrial envoltada de restaurants, comerços, supermercats, instal·lacions esportives i escoles; i situada a escassos metres de les seus de grans indústries referents del mercat.

El preu no inclou despeses de comunitat ni IBI.
IVA no inclòs.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu Plànol Qualificació energètica  
NAVE INDUSTRIAL
14.748,85
0
0
0
50.168/Mes
n/a

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic