ARAGÓ, 182

lloguer des de 6.869 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Edifici exclusiu d'oficines situat en ple Eixample de Barcelona. Disposa de servei de consergeria 12h, ascensor, aparcament públic i privatiu al mateix edifici.

Recentment rehabilitades tant la façana exterior com interior, les seves zones comunes i les tres plantes actualment disponibles.

Àmplies terrasses situades en planta entresòl i primera.

Plantes diàfanes molt lluminoses equipades amb tres banys per planta, un d'ells adaptat a persones amb mobilitat reduïda; sòl tècnic de parquet, aire condicionat i calefacció per conductes, fals sostre amb il·luminació Led regulable, previsió per a zona office i detectors d'incendis.

La façana compta amb aïllament tèrmic i acústic en l'exterior i interior, i finestres practicables en orientació interior.

Ubicació excepcional en un entorn de gran afluència de públic i centre neuràlgic de negocis, envoltada per una gran oferta gastronòmica i comercial. A més, gaudeix de tots els avantatges en comunicació que ofereix el centre, diverses línies d'autobús i la línia 1 de metro.

Gestió i servei de manteniment Núñez i Navarro.
El preu no inclou despeses de comunitat ni IBI.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
OFICINA PLANTA 1º
405
350
0
0
7.481/Mes
OFICINA PLANTA 6º
404
0
0
0
6.869/Mes

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic