CALÀBRIA, 143-151

lloguer 1.177 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Excel·lent oficina diàfana en un edifici mixt d’habitacles. Recentment reformada amb acabats de primera qualitat, presenta una gran lluminositat natural gràcies a les finestres practicables.

Habilitada amb un bany totalment equipat, terra de parquet, climatització centralitzada, fibra òptica i una terrassa de 17 m².
L’oficina està ubicada en una de les zones de més activitat econòmica i moviment comercial de Barcelona. Té comerços, restaurants, zones enjardinades, molt bons equipaments i serveis. Ràpidament connectada amb el centre, està molt ben comunicada mitjançant diferents línies de transport públic com la línia 41 d’autobús i la parada de Rocafort de la L1 de metro. A més, disposa d’aparcament exclusiu.

El preu del lloguer inclou l’IBI i les despeses de comunitat.
Gestió i servei de manteniment Núñez i Navarro
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
OFICINA 3 ESC. A
104
0
0
0
1.177/Mes

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic