ESTEVE TERRADAS, 17-31

lloguer des de 1.036 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Exclusives oficines en edifici mixt d’habitatges d’obra nova en molt bon estat.

Oficinae de dues plantes totalment diàfanes amb 2 banys equipats. Amb acabats d’excel·lent qualitat, tenen climatització VRV, finestres practicables, fibra òptica i terra de parquet. Disposen d’una àmplia terrassa d’interior d’illa, que aporta llum natural a tots els espais.

Disposa d’aparcament públic i privatiu. Existeix la possibilitat de llogar places de garatge i trasters al mateix edifici.

Ubicat en una localització excepcional pel que fa a mobilitat, a escassos metres de la Ronda de Dalt i de l’Hospital Quirón. Envoltat de zones enjardinades i altres equipaments, es pot accedir fàcilment mitjançant transport públic amb la línia 3 de metro i les línies d’autobús 27, 124, 123, 92, 129, V17 i N5.

El preu del lloguer inclou l’IBI i les despeses de comunitat.
Gestió i servei de manteniment Núñez i Navarro.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
OFICINA 2 ESC. B
134,34
10,18
0
0
1.054/Mes
OFICINA 2 ESC. E
133,30
14
0
0
1.036/Mes

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic