GRAN VIA DE LES CORTS CATALANES, 923-929

lloguer des de 459 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Edifici d'oficines situat a la Gran Via a l'altura del 22@, nucli tecnològic i financer de Barcelona. L'edifici compta amb dos ascensors i pàrquing privat.
Despatxos exteriors amb terrassa amb superfícies totals des de 47 a 76 m².
Plantes diàfanes molt bé il·luminades amb terres de parquet que disposen de zona office, bany amb dutxa i instal·lació de fibra òptica.
Per a una entrada immediata té donat d'alta el subministrament de llum i aigua.
La seva ubicació destaca per la seva magnífica mobilitat i connectivitat, en una zona estratègica en quant a accessos a la ciutat, en l'eix principal de connexió entre la ciutat de Barcelona i els seus voltants. Compta amb múltiples mitjans de transport públic: variades línies d'autobús (H12, N2, N8, 192, V27), RENFE (El Clot-Aragó), tramvia (T5 i T6) i metro (L1).
El preu inclou despeses de comunitat i IBI.
IVA no inclòs.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu Plànol Qualificació energètica  
OFICINA 1º 7º ESC. A
40
7
0
0
459/Mes

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic