HERCEGOVINA 19-23

lloguer des de 1.423 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.
HERCEGOVINA, 19 - 23 08006 BARCELONA

Descripció

Oficina de dues plantes amb 67 m² de planta baixa i 48 m² d'altell. Compte amb una terrassa amb orientació interior d’illa en planta baixa i altell de 60m². L'edifici compta amb consergeria en horari comercial i pàrquing públic.
Despatx diàfan i molt lluminós equipat amb un bany, terres de formigó pintats amb resina i sala rack. Especificacions tècniques en bon estat, il·luminació fluorescent encastada en fals sostre, climatització VRV, finestres practicables, fibra òptica i instal·lació veu/dades.
Per a un accés immediat té donat d'alta el subministrament d'aigua i llum,
Situat al barri de Gràcia, al costat del Parc Monterols i l'Hospital Plató. Ràpida connexió amb el centre i voltants mitjançant autobús i ferrocarrils.
El preu inclou despeses de comunitat i IBI.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu Plànol Qualificació energètica  
OFICINA 1
138
98
0
0
1.423/Mes

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic