RAMBLA DE LA MARINA, 450

lloguer des de 1.871 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Marina Factory és un edifici industrial de 6 plantes amb més de 10.000 m², situat en la Rambla Marina de L’Hospitalet.

Rehabilitat íntegrament, compta amb espais diàfans i sostres alts adequats a oficines i usos alternatius, pensats per a la nova manera de treballar a Barcelona.

Els nous temps demanden espais oberts, estimulants i versàtils que inspirin la creativitat i fomentin la productivitat. Espais que aportin valor afegit a les empreses que s'instal·lin.

Actualment disponibles dos mòduls de la 3a planta.

Sistema de climatització per conductes estil industrial i instal·lació elèctrica amb quadre elèctric. Il·luminació Led (subministrament no donat d'alta). També disposa de preinstal·lació de safates per a cablejat de veu i dades i instal·lació per a punt d'aigua en cada mòdul.
Instal·lació de detecció d'incendis centralitzat.
Instal·lació de reixes en l'exterior de cada local per a poder connectar equip de renovació d'aire.
Espai en coberta delimitat per a cada local per a ubicació de màquines VRV i expansió directa.
Vestíbul i zones comunes ventilades amb un recuperador.

L'edifici disposa també d'un local de més de 1.700 m² en la planta baixa vinculat a una part de la primera planta; un moll de càrrega per a dos camions, dos ascensors i dos muntacàrregues, un d'ells amb accés a la coberta.

Els últims anys, L'Hospitalet s'ha consolidat com una ciutat amb la ubicació, els serveis i les infraestructures idònies per a tota mena de projectes empresarials. L'Hospitalet s'ha transformat en un veritable pol d'atracció d'idees i projectes que troben a la ciutat l'esperit emprenedor que necessiten per a créixer i fer-se realitat.

Excel·lent ubicació i ràpida connexió amb Plaça Europa, centre de Barcelona, Zona Franca, Aeroport i Port. Proximitat amb Fira Barcelona, Centre comercial La Farga, Gran Via 2 i IKEA, gimnasos o hotels. Tot tipus de serveis a peu de carrer.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
OFICINA 3º 1º
187,09
0
0
0
1.871/Mes
n/a
OFICINA 3º 2º
264,23
0
0
0
2.643/Mes
n/a

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic