RAMBLA MARINA, 450

lloguer des de 1.871 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Marina Factory és un edifici industrial de 6 plantes amb més de 10.000 m², situat a la Rambla Marina de L’Hospitalet, en ple centre del segon municipi més important de Catalunya i una de les zones amb major projecció i creixement econòmic actualment.

Rehabilitat íntegrament, compta amb espais diàfans i sostres alts adequats a oficines i usos alternatius, pensats per a la nova forma de treballar a Barcelona.

Els nous temps demanen espais oberts i versàtils que inspirin la creativitat i fomentin la productivitat. Espais que aportin valor afegit a les empreses que s'instal·lin. No es tracta d'un edifici d'oficines a l'ús; sino d'un espai estimulant per a empreses que busquin espais de treball diferents.

Si no estas buscant una superfície amb més de 1.000 m també tens la possibilitat de llogar móduls des de els150 m².

Les plantes 1a, 2a i 3a estan equipades amb sistema de climatització per conductes estil industrial i instalació elèctrica amb quadre elèctric. Il·luminació Led (subministrament no donat d'alta). També disposa de preinstal·lació de safates per a cablejat de veu i dades i instal·lació per a punt d'aigua en cada mòdul.

A nivell general l'edifici compta amb:

Instal·lació elèctrica
• Canalització de pas per a derivació individual.
• Previsió de potència per a cada local, ràtio 125 W/m2.

Instal·lació comunicacions
• Instal·lació TV terrestre.
• Preinstal·lació de fibra òptica (RITI fins a cada local).
• Videoporter.
• Instal·lació de detecció d'incendis centralitzat.

Instal·lació de ventilació i climatització
• Instal·lació de reixes a l'exterior de cada local per poder connectar equip de renovació d'aire.
• Espai en coberta delimitat per a cada local per a ubicació de màquines VRV i expansió directa.
• Passos de canalitzacions previstes per a cada local.
• Vestíbul i zones comunes ventilades amb un recuperador.

L'edifici disposa també d'un local de més d'1.700 m² en la planta baixa vinculat a una part de la primera planta; 1 moll de càrrega per 2 camions, 2 ascensors i 2 muntacàrregues, un d'ells amb accés a la coberta.

Situat en la part sud de l’Hospitalet, una àrea en constant evolució, disposa d'immillorables accessos al centre de Barcelona, Zona Franca, Aeroport i Port.

Excel·lent ubicació i comunicació a la zona industrial propera a Plaça Europa, amb tots els serveis a peu de carrer. Proximitat amb Fira Barcelona, Centre comercial La Farga, Gran Via 2 i IKEA, gimnasos, hotels.

Els últims anys, L'Hospitalet s'ha consolidat com una ciutat amb la ubicació, els serveis i les infraestructures idònies per a tota mena de projectes empresarials. És avui dia una urbe en plena expansió que ha potenciat i impulsat l'activitat econòmica catalana, amb una aposta clara per la innovació, el coneixement i les noves formes de treball.

L'Hospitalet s'ha transformat en un veritable pol d'atracció d'idees i projectes que troben a la ciutat l'esperit emprenedor que necessiten per a créixer i fer-se realitat.

Situat al sud de L’Hospitalet, disposa d'immillorables accessos al centre de Barcelona, Zona Franca, Aeroport i Port. Connexions amb metro L1, Bellvitge, autobús i FGC Av. Carrilet- L’Hospitalet.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu Plànol Qualificació energètica  
OFICINA 3º 1º
187,09
0
0
0
1.871/Mes
n/a
OFICINA 3º 2º
264,23
0
0
0
2.643/Mes
n/a

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic