MALLORCA, 515

lloguer 1.377 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Fantàstiques oficines en edifici mixt situades a pocs minuts de la Plaça de Les Glòries, el cor del districte financer 22@.

Dues plantes diàfanes conservades en molt bon estat amb recepció i 2 banys. A més també compta amb lluminària fluorescent encastada en fals sostre, climatització VRV, finestres practicables, terres de PVC, fibra òptica, instal·lació de veu/dades, terrassa exterior i té donat d'alta els subministraments de llum per a una incorporació immediata.

Possibilitat de pàrquing privatiu al mateix edifici amb ascensor. Orientació interior.

Molt bé comunicat amb la resta de la ciutat tant per autobús amb les línies: 33, 34, 50, 51, H10, B24, N9 i 92 com per metro: L1 i L2.

Situada al Carrer Mallorca amb Independència gaudeix d'innombrables serveis a la zona, des de supermercats i altres comerços a col·legis, hotels i restaurants. A tan sol 3 illes es troba la Antiga Fàbrica Estrella Damm, tot un emblema de la ciutat.

Gestió i servei de manteniment NN.
El preu inclou despeses de comunitat i IBI.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
OFICINA 1
135
41
0
0
1.377/Mes

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic