NÀPOLS, 343- SANT ANTONI MARIA CLARET

lloguer 3.469 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Oficines en edifici mixt d'habitatges ben condicionades amb servei de consergeria situades entre el barri de Gràcia i la Sagrada Família. Disposa d'ascensor però no té parada en la planta entresòl.

Bons acabats i especificacions tècniques: il·luminació fluorescent encastada en fals sostre, paviment de parquet, instal·lació veu/dades i finestres practicables que doten d'abundant llum natural a tots els espais.

Actualment disponibles dues oficines exteriors, una de 358 m2 i una altra de 161 m2. La més àmplia, l'oficina 1º A, disposa de diversos despatxos separats per divisòries desmuntables, 2 banys, sala de reunions, cuina office, recepció, sala RACK, finestres practicables, fibra òptica, il·luminació fluorescent encastada en fals sostre, climatització individual i VRV i alta del subministrament de llum. A més, compta amb un pati interior de 26 m2. Per la seva banda, l'oficina 2º B, distribueix els seus 161 m2 en 4 despatxos, sala de reunions i 2 banys.

Una zona privilegiada a tres illes del Passeig de Sant Joan molt bé comunicada amb transport públic. Diverses línies d'autobús envolten la zona: 20, 39, 45, 47, 55, H8, N4 i la línia 4 de metro.
Es troba situada en una zona molt comercial, sense perdre l'encant del barri de Gràcia, amb fantàstiques tendes, supermercats, locals de restauració, col·legis, CAP i altres equipaments.

El preu del lloguer inclou IBI i despeses de comunitat.
Gestió i servei de manteniment Núñez i Navarro.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
OFICINA 1º A
384
26
0
0
3.469/Mes

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic