PARAL·LEL, 88

lloguer 3.202 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Excel·lents oficines exteriors en edifici mixt. Actualment disponible una oficina recentment reformada d'espais diàfans, sistema de climatització per splits, amb terres de formigó vist, instal·lació de cablejat elèctric i quadre elèctric, preinstal·lació de veu i dades. Banys reformats i una genial terrassa de 13 m².

L'oficina de la 2ª planta, actualment disponible, compta amb divisòries que divideixen harmònicament l'espai en 4 despatxos, recepció, sala de reunions i un bany adequat per a persones amb mobilitat reduïda. Subministraments de llum donats d'alta.

Situat en el cor de la Avinguda Paral·lel, gaudeix de tots els equipaments necessaris amb el suport d'una gran afluència de públic, restaurants, comerços, cinemes, teatres, mercats, atenció sanitària, zones enjardinades.

Molt bé comunicat amb diverses línies d'autobús en la mateixa vorera (21, 91, 121, D20, V11, H14, N0, N6) i la parada Paral·lel de la línia 2 i 3 de metro a 600 metres.

Gestió i servei de manteniment NN.
El preu inclou despeses de comunitat i IBI.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu Plànol Qualificació energètica  
OFICINA PLANTA 2ª
226
13
0
0
3.202/Mes

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic