PG. GRÀCIA, 35 (CASA LLEÓ I MORERA)

lloguer des de 3.828 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Emblemàtic edifici modernista obra del reconegut arquitecte Lluís Domènecg i Montaner, situat a la zona més exclusiva de Barcelona, Passeig de Gràcia amb Consell de Cent, ple eix històric i comercial de la ciutat.

L'edifici disposa de servei de consergeria en horari comercial i un ascensor amb accés a totes les plantes.

L'actual ús de l'edifici és d'oficines, a més, d'un local comercial en planta baixa. Disponibles primera, tercera i planta àtic amb una impressionant terrassa amb templet i vistes al Passeig de Gràcia.

Sistema de climatització individual per oficines, detectors d'incendis i finestres practicables. De cara a una incorporació immediata, l'edifici té donat d'alta el subministrament de llum i aigua.

Àmplies i lluminoses oficines exteriors amb dos banys per cada planta, terres de parquet i gres hidràulic.

La façana compta amb una decoració explosiva, relleus escultòrics, ceràmica i forjat; i els interiors amb delicats elements ornamentals. La façana posterior destaca per la seva bellesa i el seu gran valor ornamental i artístic. Es va recuperar planta per planta i terres, posant especial cura a conservar els vitralls i restaurar els mosaics deteriorats.

Ubicació immillorable que ho connecta amb la resta de la ciutat i voltants a través de nombrosos mitjans de transport. Envoltat per diverses línies d'autobús, Metro i RENFE a tan sol 2 minuts a peu i els Ferrocarrils Catalans, en Plaça Catalunya, a menys de 10 minuts.

Gestió i servei de manteniment Núñez i Navarro.
El preu no inclou despeses de comunitat ni IBI.
IVA no inclòs.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
OFICINA PLANTA 1ª
475,07
26,33
0
0
11.718/Mes
OFICINA PLANTA 3º
476,07
0
0
0
11.426/Mes
OFICINA PLANTA ATICO
125,34
136,51
0
0
3.828/Mes

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic