DR.PERE I PONS, 9-11 BLOQUE K

lloguer 4.651 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Torre d'ús exclusiu d'oficines exteriors situada en ple districte de negocis i a escassos metres de la Avinguda Diagonal, al costat del Parc de Pedralbes. L'edifici disposa de servei de consergeria en horari comercial, 4 ascensors i pàrquing privatiu.
Àmplies i flexibles plantes de 600m², modulables en 2 oficines de 300m² i/o 4 mòduls de 150m² amb terres de parquet, cuina office i finestres practicables que doten de gran lluminositat tots els espais.
Bons acabats i especificacions tècniques: fals sostre amb lluminàries fluorescents encastades, detectors d'incendis, sistema de climatització central (fred-calor) i fibra òptica.
Disponibilitat d'oficines amb distribucions existents i despatxos molt aprofitables.
Té donat d'alta el subministrament de la llum.
Situat a la zona alta de Barcelona, al costat de l'Hospital Sanitas Cima, diversos col·legis, universitats, locals de restauració i nombroses zones enjardinades.
Transport públic proper: metro (L3), tramvia (T1, 2, 3) i autobusos (6, V3, 63, 78, 113).

Gestió i servei de manteniment Núñez i Navarro.
El preu no inclou despeses de comunitat ni IBI.
IVA no inclòs.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
OFICINA 11º 3º Y 11º 4º
300
0
0
0
4.651/Mes

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic