VIA AUGUSTA, 281

lloguer 5.874 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Emblemàtic edifici d'ús exclusiu d'oficines en molt bon estat, situat a la zona alta de Barcelona, en plena Via Augusta.
L'edifici de façana envidrada disposa d'àmplies i flexibles plantes amb divisòries de 754m², modulables en 2 oficines de 387m² i 367m², exteriors i amb gran lluminositat natural que s'adapten a les teves necessitats.

Compta amb un ampli i obert hall d'entrada, servei de consergeria 24h, 2 ascensors i pàrquing públic i privatiu al mateix edifici.

Oficines equipades amb banys i despatxos que s'integren de manera orgànica amb la resta d'estances, sala de reunions, RACK i cuina office.

Bons acabats i especificacions tècniques: terra tècnic, sostremort amb lluminàries fluorescents encastades, sistema de climatització centralitzada, instal·lació elèctrica perimetral, finestres practicables, terra de PVC vinílic i gres i subministraments d'aigua i llum donats d'alta.

Disponibilitat d'oficines amb distribucions existents i despatxos molt aprofitables.

Molt bé comunicat i de fàcil accés a les sortides de la ciutat, situat en la privilegiada Via Augusta, a 200 metres de la Ronda del General Mitre. Proper a diverses parades dels Ferrocarrils Catalans i diverses línies d'autobús ho connecten ràpidament amb la resta de la ciutat i voltants. Té a la seva disposició tots els serveis que ofereix el barri de Sarrià: gimnasos, centres educatius, zones enjardinades, clíniques, hotels, restaurants, etc.

Gestió i servei de manteniment Núñez i Navarro.
El preu no inclou despeses de comunitat ni IBI.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu Plànol Qualificació energètica  
OFICINA 3º 2º
367,12
0
0
0
5.874/Mes

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic