CRTA. COLLBLANC, 167 - PORTA NORD. L'H

lloguer 2.900 / Mes

Contactar ara
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Habitatge de més de 100 m² perfectament moblat i equipat amb tots els detalls bàsics per a entrar a viure. Habitatge temporal, mínim 6 mesos de estada.


Quatre dormitoris, dos d'ells dobles i un en suite; dos banys, quart safareig, amb rentadora i assecadora, i cuina office independent.

La cuina a més d'estar equipada amb tots els electrodomèstics compta amb una zona de menjador.

El saló-menjador, ampli i lluminós, té sortida directa a la terrassa.

Tot el que necessites per a una entrada immediata es troba en Collblanc 167: roba de llit, tovalloles, planxa, coberteria i vaixella.

Dissenyat per a aprofitar al màxim l'espai i la llum natural, amb acabats d'excel·lent qualitat i disseny.

Sistema de climatització per bomba de calor i aire condicionat per conductes mitjançant plaques d'energia solar en la coberta; sòls de parquet, finestres de doble vidre, tancaments d'alumini, terrassa de fins a 16 m² i porta d'entrada de seguretat, a més compta són servei d'alarma connectada.

Possibilitat d'adquirir plaça d'aparcament a preu tarifa.

L'edifici està situat en L’Hospitalet, concretament en la Carretera de Collblanc, connexió directa amb Barcelona a 2 minuts i amb Esplugues a tan sols una parada de tramvia.

Compte en els seus voltants amb equipaments de tota mena, des de col·legis, restaurants, zones enjardinades, centres mèdics, complexos esportius o el Centre Comercial Finestrelles.

Destacable la seva bona connectivitat amb la ciutat comtal a través de diferents transports urbans. Nombroses línies d'autobús comuniquen la zona ràpidament: 57, 157 L16, L50, L62, N14; molt a prop també de la L5 de metre i davant de la parada Ca Rigal de tramvia (T1, T2 i T3).

Despeses de comunitat i subministraments inclosos en el preu.Pot consultar la disponibilitat de cada habitatge, clicant en la icona 'i' que apareix al costat del preu de lloguer.

Descàrregues

Memòria Qualitats
Immobles Superfície Terrasses i patis Parking i/o Traster Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
1º 1ª ESC. A PISO MUESTRA
111,01
8,26
0
4
desde 2.900/Mes 

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic