ARAGÓ, 197

lloguer des de 1.851 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Exclusiu edifici d'habitatges i local comercial situat en el Carrer Aragó amb Aribau. 6 plantes amb dos habitatges en cada replà.

Espectaculars pisos d'exterior que compten amb 3 dormitoris, un d'ells suite, 2 banys, saló menjador, cuina, i safareig, tots ells dissenyats per aprofitar al màxim l'espai i la llum natural.

Cuina office de gas amb atractiu disseny, equipada amb forn, microones i campana extractora; mobles de cuina, sobre i baix taulell amb calaixos i guies d'acer inoxidable.

Terres de parquet, excepte en cuina i banys.
Tancaments d'alumini, persianes elèctriques, porta de seguretat i finestres de vidre doble. Terrasses amb barana d'acer pintades. Acabats interiors i exteriors d'excel·lent qualitat i disseny.

Aire condicionat per conductes i calefacció de gas per radiadors. Els subministraments d'aigua i llum estan donats d'alta. Tot això controlat per un sistema de domòtica.

Molt bona comunicació i combinació mitjançant transport públic, tots els avantatges d'estar situat al centre neuràlgic de Barcelona. A menys de 5 minuts a peu es troba la Plaça Universitat (L1 de metro). Col·legis i instituts, restaurants, museus, tendes, atenció sanitària, cinemes, teatres, etc.

Servei post-venda i garantia de Núñez i Navarro.

Descàrregues

Memòria Qualitats
Immobles Superfície Terrasses i patis Parking i Traster Habitacions Preu Plànol Qualificació energètica  
1º 1ª PISO MUESTRA
83,90
16,50
0
3
1.851/Mes

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic