ARISTIDES MAILLOL, 1 - 3

lloguer 1.568 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Pis totalment reformat davant del Camp Nou, al barri dels Corts.

Ampli i lluminòs pis amb 3 habitacions i 2 banys.

Amb acabats d'alt standing i bones especificacions tècniques: cuina office d'atractiu disseny totalment equipada, dormitoris i habitació suite amb armaris de paret, terres de parquet, sistema de climatització per bomba fred-calor, porta de seguretat, finestres doble vidre i ventilació mecànica.

Subministraments d'aigua i llum donats d'alta.

L'edifici compta amb ascensor, conserge i zones enjardinades.

A un pas del complex esportiu del Futbol Club Barcelona, compte en els seus voltants amb nombrosos equipaments: supermercats, col·legis, restaurants, biblioteca, etc.

Per la seva excepcional ubicació, al costat de Travessera dels Corts, l'edifici està molt bé comunicat. Connectat ràpidament amb la Diagonal, el barri de Sants o L’Hospitalet a través de la línia 5 de metro i nombroses línies d'autobús: L12, H8, N2, 54, 57, 157, D20, N3, N14.

Servei post-venta i garantia de Núñez i Navarro.

Pot consultar la informació relativa a la Llei 11/2020 de mesures urgents en matèria de contenció de rendes, per a cada habitatge, clicant en la icona 'i' que apareix al costat del preu de lloguer.
Immobles Superfície Terrasses i patis Parking i Traster Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
PISO 2º 2º ESC. B
120,57
0
0
3
1.568/Mes 

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic