BEETHOVEN,16 - BORI FONTESTA,13

lloguer des de 2.464 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Pisos recentment reformats per a estrenar a un minut de la plaça Francesc Macià.

Habitatges de 118 m² i 115 m², tots dos de 3 dormitoris i 2 banys.

Els habitatges disposen de calefacció per radiadors, aire condicionat (bomba de calor) per conductes, il·luminació downlights llums Led amb control d'intensitat, connexions usb en capçals de dormitoris, portes de fusta i armaris de paret, en totes les habitacions, lacats en blanc.

Cuines totalment equipades amb electrodomèstics: forn, microones, campana extractora, rentadora, nevera i rentavaixelles integrats; Silestone blanc i mobles de fusta lacada en blanc mat.

Banys amb mobles de fusta de roure lacat, paviment i enrajolat ceràmic blanc; peces de silestone negres perimetrals superiors i inferiors simulant sòcol; motllures perimetrals de fusta, miralls amb marcs d'acer inoxidable i sistema antibaho; banyeres i plats de dutxa acabats en pissarra texturizada en blanc i mampara de vidre. Vàters suspesos de disseny.

Pensant en el disseny fins al l'últim detall. Des del parquet laminat acabat en roure, fins a les portes de ferro i vidre lacades en negre de passadissos i cuines.

Fusteria exterior d'alumini amb trencament de pont tèrmic i persianes motoritzades en dormitoris que donen a carrer per a millorar el teu confort.

Conjunt residencial a 1 minut de Turó Parc, una oportunitat única en un ambient familiar, envoltat de serveis i equipaments i molt ben comunicat amb Tramvia, FGC La Bonanova o Muntaner i nombroses línies d'autobús.
Pot consultar la informació relativa a la Llei 11/2020 de mesures urgents en matèria de contenció de rendes, per a cada habitatge, clicant en la icona 'i' que apareix al costat del preu de lloguer.
Immobles Superfície Terrasses i patis Parking i Traster Habitacions Preu Plànol Qualificació energètica  
BEETHOVEN,16 5.2
118,25
5,20
0
3
2.464/Mes 
n/a

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic