BRETÓN DE LOS HERREROS, 27-31

lloguer des de 1.638 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Nou edifici d'habitatges i local comercial en el barri de la Vila de Gràcia, a dos passos de Sant Gervasi.

El veïnat al voltant de la plaça Lesseps suma vuit nous habitatges amb una i tres habitacions i un o dos banys. A més, cada pis disposa d'un ampli traster en planta soterrani.

Un conjunt residencial on prima el confort i la serenitat tant en el seu interior com en el seu exterior; d'una banda, amb orientació a pati interior d’illa i, per l'altre, al tranquil carrer de Bretón de los Herreros, respectivament.

A aquesta calma, suma-li que únicament compartiràs replà amb un altre pis.

Els pisos de tres dormitoris tenen cuines independents, i els d'un, americana. Destacar, que aquests pisos en planta primera a més compten amb més de 15 m² de pati interior.

En la planta quarta, se situa un àtic amb un dormitori més bany en suite, safareig, cuina oberta a saló-menjador i la joia de les estances, una terrassa de més de 40 m² amb sortida des de totes les habitacions.

Els nostres pisos es digitalitzen per a millorar la teva experiència de manera eficient: ara podràs obrir la porta de la teva casa des del mòbil!

A més, en línia amb la nostra aposta constant per millorar el benestar de les persones i de fer de les nostres construccions i l'entorn un món més sostenible, tant la climatització de totes les estances, com l'escalfament de l'aigua sanitària es produeix per aerotermia; també s'han instal·lat estors enrotllables foscurit per a graduar la llum solar.

A més, l'edifici compta amb piscina comunitària en la coberta i aparcament opcional connectat amb la finca confrontant a través de la planta -2.

Pot consultar la informació relativa a la Llei 11/2020 de mesures urgents en matèria de contenció de rendes, per a cada habitatge, clicant en la icona 'i' que apareix al costat del preu de lloguer.
Immobles Superfície Terrasses i patis Parking i/o Traster Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
PISO 2º 1º Y TRASTERO 5
108,30
0
17,31
3
2.655/Mes 
PISO 3º 1º Y TRASTERO 1
108,30
0
23,11
3
2.761/Mes 
PISO 3º 2º Y TRASTERO 2
58,25
0
13,47
1
1.638/Mes 
PISO 4º 2º Y TRASTERO 7
58,25
0
14,76
1
1.751/Mes 

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic