CARRERAS CANDI, 62-66

lloguer des de 1.510 / Mes
venda 494.413

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Excepcional promoció de pisos d'obra nova a Barcelona, d'un sol ambient, amb 2, 3 i 4 dormitoris i terrasses d'interior d'illa

Vivendes modernes i acollidores dissenyades per aprofitar al màxim l'espai i la llum natural amb acabats d'excel·lent qualitat i disseny.

Els nous habitatges consten de terres de parquet (excepte en cuina i banys), tancaments d'alumini, finestres de doble vidre, persianes elèctriques i porta de seguretat. Cuina d'atractiu disseny, totalment equipada amb forn, microones, campana extractora, nevera, rentaplats, rentadora i assecadora. Dormitoris equipats amb armaris de paret.

Disposen d'aire condicionat i calefacció per bomba de calor.
Pàrquing a l'edifici, ascensor, terrassa i piscina comunitària.
L'edifici també compta amb sistemes d'energia solar.
Situat a l'històric barri de Sants, a 5 minuts del Carrer de Sants. Gaudeix de la Barcelona de barri, amb tots els serveis i el seu comerç de proximitat. Supermercats, restaurants, gimnasos i col·legis emboliquen la zona.

Subministraments d'aigua i llum donats d'alta.
Servei post-venda i garantia de Núñez i Navarro.

Pot consultar la informació relativa a la Llei 11/2020 de mesures urgents en matèria de contenció de rendes, per a cada habitatge, clicant en la icona 'i' que apareix al costat del preu de lloguer.

Descàrregues

Memòria Qualitats
Immobles Superfície Terrasses i patis Parking i/o Traster Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
PISO 2º 1º CASA 2
119,11
6,13
0
4
609.394
1.848/Mes
PISO 1º 1º CASA 3
75,92
37,81
0
2
494.413
1.510/Mes

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic