CRTA. COLLBLANC, 167 - PORTA NORD. L'H

venda 419.089

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Habitatges exteriors de 2, 3 i 4 dormitoris amb 1 i 2 banys.

Dissenyats per aprofitar al màxim l'espai i la llum natural.
Acabats d'excel·lent qualitat i disseny. Compta amb cuines office o americanes equipades amb forn, microones i campana extractora i zona de safareig.

Tots els pisos són exteriors amb sistemes de climatització per bomba de calor i aire condicionat per conductes, terres de parquet, finestres de doble vidre, tancaments d'alumini, terrasses de fins a 16 m² i portes de seguretat.

Compta, també, amb sistema d'energia solar, domòtica i possibilitat d'adquirir plaça de pàrquing a l'edifici.

Amb unes vistes excepcionals sobre tota la ciutat, l'edifici està situat en L’Hospitalet, concretament en la Carretera de Collblanc, connexió directa amb Barcelona a 2 minuts i amb Esplugues a només una parada de tramvia. Compte en els seus voltants amb equipaments de tot tipus, des de col·legis, restaurants, zones enjardinades, complexos esportius, mèdics, o el Centre Comercial Finestrelles.

Cal destacar també la seva bona connectivitat amb la ciutat comtal a través de diferents transports urbans. Nombroses línies d'autobús comuniquen la zona ràpidament: 57, 157 L16, L50, L62, N14; molt a prop també de la L5 de metro, parada Pubilla Casas, i davant de la parada Can Rigal de tramvia (T1, T2 i T3).

Subministraments d'aigua i llum donats d'alta.

Per a més informació o sol·licitar la teva visita personalitzada, pots contactar-nos trucant al 618 788 849.

Servei post-venda i garantia de Núñez i Navarro.

Descàrregues

Memòria Qualitats
Immobles Superfície Terrasses i patis Parking i/o Traster Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
1º 1ª ESC. A PISO MUESTRA
111,01
8,26
0
4
437.222
7º 1ª ESC. A
111,01
8,26
0
4
419.089

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic