ESPRONCEDA, 254 - 274

lloguer 4.277 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Pisos ecoeficients, locals i aparcament de lloguer.

NN Espronceda 254-274 és una promoció amb 112 habitatges de 1, 2, 3 i 4 habitacions, amb 1 o 2 banys.

Tots els habitatges compten amb terrassa o balcó amb tancaments de làmines d'alumini per a protegir de la radiació solar i matisar el contacte directe amb el carrer.

Els baixos, amb orientació a interior d'illa, disposen d'àmplies terrasses amb sortida directa a la zona comunitària enjardinada, amb piscina i parc infantil.

A més, els habitatges de la planta 5ª en l'escala E i B compten amb una terrassa de 130 m² amb piscina privada.

Cuines office o americanes, 100% equipades amb electrodomèstics integrats: nevera, rentavaixelles, forn, microones, campana extractora, placa d'inducció rentadora i assecadora. Alguns habitatges també disposen de safareig.

Saló-menjador ampli i lluminós amb acabats de gran qualitat. Accés directe a la cuina i sortida a la terrassa privada. Amplis dormitoris, totes les portes i armaris de paret estan lacades en blanc setinat.

Els pisos són elèctrics, amb sistema de climatització per bomba fred/calor aerotérmica.També disposen de sistema de ventilació mecànica.

A la zona comunitària s'accedeix a través dels 4 vestíbuls que distribueixen el conjunt residencial. Zona esportiva i d'oci en la coberta.

Nou locals comercials en planta baixa i dues plantes subterrànies amb aparcament obert 24 h completen aquest complet residencial. Possibilitat de llogar places d'aparcament, algunes amb traster. A més, compta amb 9 places amb carregador elèctric, 26 per a moto i un espai reservat per a bicicletes.
Accés per la Plaça de Victoria Kent.

Situada entre el carrer Espronceda, Concili de Trento i Rambla de Guipúscoa, és una oportunitat excel·lent per a tots aquells que valoren l'ambient d'un dels barris més populars i amb més personalitat de Barcelona. La tranquil·litat d'una llar de lloguer amb totes les comoditats i acabats de qualitat.

Espronceda 254-274, situada concretament en el barri de Sant Martí de Provençals, disposa de tota mena d'equipaments i serveis en el seu entorn: col·legis, instituts, centres de salut, esportius, parcs, etc.

Molt ben comunicat amb la resta de la ciutat a través de Metro, RENFE, tramvia i nombroses línies d'autobús atès que se situa entre els eixos més importants de la ciutat: Avda. Meridiana, Gran Via de les Corts Catalans i Avda. Diagonal.

Les estances moblades pertanyen al pis mostra.

Pot consultar la informació relativa a la Llei 11/2020 de mesures urgents en matèria de contenció de rendes, per a cada habitatge, clicant en la icona 'i' que apareix al costat del preu de lloguer.
Immobles Superfície Terrasses i patis Parking i/o Traster Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
PISO 5º 1º CASA 5
106,82
185,55
0
4
4.277/Mes 

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic