LEPANT, 203

venta 615.490

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Edifici d'habitatges, locals, despatxos i aparcaments a un pas de la plaça de la Monumental i de les Glòries, districte financer i innovador de Barcelona.

Planta soterrani dedicada a places de pàrquing i trasters. Planta baixa amb dos locals comercials i 4 plantes destinades a habitatges.

El conjunt residencial compta amb tres tipologies d'habitatges:

- Habitatges de 3 dormitoris, dos banys, cuina, safareig i saló-menjador.
- Habitatges de 2 dormitoris, dos banys, cuina, safareig i saló-menjador.
- Habitatges de 2 dormitoris, dos banys i cuina oberta al saló-menjador.

Actualment disponible pis de dues habitacions amb cuina independent i sortida a pati interior.

Tots els habitatges disposen de terrasses. Els habitatges de les plantes primeres amb façana a l'interior de l'illa disposen també de piscina privada.

Cuines equipades amb forn, microones i campana extractora; safareig amb rentadora i assecadora; banys ben equipats; terres de parquet, excepte en cuines i banys; climatització amb bomba de calor; tancaments d'alumini, finestres de doble vidre i lluminàries encastades en cuines i banys.

A la coberta se situa una piscina comunitària, la zona d'estenedors, sala de telecomunicacions i plaques solars.

La promoció se situa a prop de la Diagonal, però aïllat del soroll del carrer i ben enjardinada amb cirerers, palmeres, magnolias, àlbers i altres espècies. El silenci i la tranquil·litat, desbordats únicament per els riures dels més petits que gaudeixen de l'àrea de jocs infantils, és el seu principal encant.

Descàrregues

Memòria Qualitats
Immobles Superfície Terrasses i patis Parking i/o Traster Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
PISO 3º 7º
97,15
10,60
0
3
615.490

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic