PTGE. NOGUÉS, 71

lloguer 2.177 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Nova promoció d'habitatges ecoeficient en el barri de Gràcia, familiar i amb encant. Situada a pocs minuts de la Sagrada Família i de l'Hospital de Sant Pau.

El conjunt residencial es divideix en planta baixa dúplex de 117 m² i 1ª i 2ª planta amb dos habitatges de 86 m².

El dúplex compta amb 3 dormitoris i 3 banys. Planta baixa amb un dormitori i un bany, cuina office, saló-menjador amb doble altura i àmplia terrassa a pati interior; planta altell amb 2 dormitoris amb 2 banys, un d'ells suite i l'altre amb accés a una petita terrassa.

Els pisos de 1ª i 2ª planta disposen de 2 dormitoris i 2 banys, un d'ells en suite, cuina i saló-menjador ampli i molt lluminós.

Cuines amb terra de gres porcelànic totalment equipades amb electrodomèstics.

Com totes les estances de la casa, els dormitoris estan dissenyats per aprofitar al màxim l’espai i la llum natural. Amplis dormitoris exteriors amb paviment de parquet laminat i armaris de paret.

Els habitatges disposen de sistema de climatització fred-calor per conductes.

A la planta soterrani, els 3 habitatges disposen d'un traster equipat amb paviment de gres porcelànic i fluorescents en sostre registrable.

La façana principal disposa de grans vidrieres amb un sistema de làmines corredisses que regulen la il·luminació natural i aporten privacitat a l'interior.

Piscina comunitària amb zona de solàrium al terrat.

Excel·lent comunicació amb metro i autobús.

Pot consultar la informació relativa a la Llei 11/2020 de mesures urgents en matèria de contenció de rendes, per a cada habitatge, clicant en la icona 'i' que apareix al costat del preu de lloguer.
Immobles Superfície Terrasses i patis Parking i Traster Habitacions Preu Plànol Qualificació energètica  
BAJOS 1
116,13
19,28
25,04
3
2.177/Mes 

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic