PG.MARÍTIM 85-87 DR.FLEMING 1-7

lloguer 4.137 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Àtic duplex amb vistes al mar. Compta amb quatre dormitoris, tres banys i dues espectaculars terrases.

L'edifici compta amb servei de consergeria, ascensor, vídeo porter i zona comunitària i infantil enjardinada amb piscina. Inclou dues places de pàrquing. A més, estan donats d'alta els subministraments d'aigua i llum.

Espais dissenyats per aprofitar al màxim l'espai i la llum natural amb acabats d'excel·lent qualitat i disseny. Cuina office de gas equipada amb forn, microones i campana extractora, safareig, dormitoris suite i habitació de servei equipats amb armaris de paret, terres de parquet, finestres de doble vidre, tancaments d'alumini, persianes elèctriques, tendals automàtics i porta de seguretat. Gaudeix de sortida directa al jardí des del saló-menjador.
Disposa d'aire condicionat per conductes i calefacció de gas.

A primera línia de mar, emplaçat al sud de l'emblemàtica població de Sitges en el Passeig Marítim, al costat del Club de Golf Terramar.

Servei post-venda i garantia de Núñez i Navarro.

Pot consultar la informació relativa a la Llei 11/2020 de mesures urgents en matèria de contenció de rendes, per a cada habitatge, clicant en la icona 'i' que apareix al costat del preu de lloguer.
Immobles Superfície Terrasses i patis Parking i/o Traster Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
BJOS 1º CASA 7
149
98
0
4
4.137/Mes
n/a n/a

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic