VICO,20 - 24 - FREIXA, 21

lloguer 3.162 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Espectaculars pisos en edifici d'obra nova en el barri de Sant Gervasi, zona alta de Barcelona.

L'edifici disposa de quatre plantes soterrani, tres d'elles destinades a pàrquing, planta baixa enjardinada i dues plantes pis. Servei de consergeria i piscina comunitària en la coberta.

L'accés es realitza a través del carrer Vico, així com l'accés a l'aparcament subterrani.

Cuina office totalment equipada d'electrodomèstics, fogó de gas, terres de gres i safareig proveït de rentadora i assecadora.

Ampli saló-menjador amb terres de parquet i sortida directa a terrassa amb barana enjardinada (reg automàtic) i terres de gres porcelànic. Tendals motoritzats amb control de vent.

Els dormitoris compten també amb terres de parquet i armaris de paret. L'habitació principal, suite amb bany complet, té accés a la terrassa.

En quant a climatització, l'habitatge disposa d'aire condicionat per conductes i calefacció amb caldera de gas.

L'habitatge disposa de diverses mesures d'estalvi energètic: control per domòtica, instal·lació solar tèrmica i ventilació mecànica.

Ben comunicat i pròxim a la Ronda del Mig i a la Via Augusta, ofereix els avantatges d'un enclavament que gaudeix de la tranquil·litat d'una zona residencial i el dinamisme de la ciutat.
Pot consultar la informació relativa a la Llei 11/2020 de mesures urgents en matèria de contenció de rendes, per a cada habitatge, clicant en la icona 'i' que apareix al costat del preu de lloguer.

Descàrregues

Memòria Qualitats
Immobles Superfície Terrasses i patis Parking i Traster Habitacions Preu Plànol Qualificació energètica  
PISO 1º 2º/TRASTERO 3 SOTANO A
105,05
22,37
25,61
3
3.162/Mes 

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic