Nova promoció ESPRONCEDA, 254 - 274

Inicio de comercialización a principios de 2022

Contactar ara 934050101
ddd
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Promoció en construcció amb 112 habitatges de 1, 2, 3 i 4 habitacions amb 1 i 2 banys. Equipades amb cuina office o americana i safareig. Terres de parquet, excepte en cuina i banys. Saló-menjador ampli i lluminós amb acabats de gran qualitat. Accés directe a la cuina i sortida a la terrassa privada. Amplis dormitoris, totes les portes i armaris de paret són lacades en blanc setinat.

Les plantes baixes d'orientació a interior d'illa disposen d'àmplies terrasses i tenen vistes a una zona comunitària que compta amb piscina i zona infantil enjardinada.

Tots els pisos compten amb terrassa pròpia.

Els pisos són elèctrics, amb sistema de climatització per bomba fred/calor. Sistema de ventilació mecànica controlada a distància, individual per a cada habitatge.

Gran terrassa de 130 m² amb piscina privada en els habitatges de l'escala E i B en la planta cinquena (5è 4a esc. B i 5è 1a esc. E). Tot un luxe de descans enmig del bullici de la ciutat.

A la zona comunitària s'accedeix a través dels 4 vestíbuls que distribueixen el conjunt residencial. Zona d'estenedors i instal·lacions en la coberta.

9 locals comercials en planta baixa i dues plantes de pàrquing opcional amb possibilitat de traster més zona de bicicletes en una d'elles.
Accessos per la Plaça de Victoria Kent.

Situada entre el carrer Espronceda, Concili de Trento i la sempre animada Rambla de Guipúscoa, és una oportunitat excel·lent per a tots aquells que valoren l'ambient d'un dels barris més populars i amb més personalitat de Barcelona. La tranquil·litat d'una llar amb totes les comoditats i acabats de qualitat.

Espronceda 254, situada concretament en el barri de Sant Martí de Provençals, disposa de tota mena d'equipaments i altres serveis en el seu entorn: col·legis, instituts, centres de salut, esportius, parcs, etc.

Molt ben comunicat amb la resta de la ciutat a través de metro, RENFE, tramvia i nombroses línies d'autobús atès que se situa entre els eixos més importants de la ciutat: Av. Meridiana, Gran Via de les Corts Catalans i Av. Diagonal.

Fotografies moblades amb decoració virtual.