Nova promoció MANSO 56

Inici de comercialització a mitjans de 2020

Contactar ara 934050101
ddd
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Nova promoció de 15 habitatges i local comercial en el cor del popular barri de Sant Antoni, en ple centre de Barcelona.

Molt a la vora trobem el Mercat de Sant Antoni. Comerç local, supermercats, restaurants i bars omplen els seus carrers, molt ben comunicats.

Un conjunt residencial de 5 plantes en les quals conviuen tres habitatges per replà de 1, 2 i 3 dormitoris amb 1 i 2 banys i accés a piscina comunitària amb solàrium.

Tots els pisos són exteriors, disposen d'àmplies terrasses, a més de pati interior en els pisos de la primera planta.

Cuines totalment equipades amb forn-microones, placa de cocció a gas, campana extractora, nevera, rentavaixelles i rentadora-assecadora integrades. Il·luminació Led integrada sota mobles sobre fogons. Alguns habitatges disposen de zona de safareig.

Aire condicionat per conductes, calefacció per radiadors i il·luminació Led en totes les estances.

Paviment de gres porcelànic en cuines i banys, i parquet en la resta d'estances.

Una fusteria interior molt cuidada: porta d'entrada de seguretat, finestres de doble vidre i armaris de paret en els dormitoris.

Un edifici sostenible que aprofita l'energia solar per a produir aigua calenta sanitària, i que a més compta amb protecció solar en la façana mitjançant làmines verticals.
Pot consultar la informació relativa a la Llei 11/2020 de mesures urgents en matèria de contenció de rendes, per a cada habitatge, clicant en la icona 'i' que apareix al costat del preu de lloguer.