Nova promoció PASSEIG DE GRÀCIA, 125 -127

Inicio de comercialización a principios de 2020

Contactar ara 934050101
ddd
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Propera promoció de 20 habitatges amb 1 i 3 habitacions, 1 i 2 banys.

Cuina office o americana equipada. A/C. Piscina comunitària a la coberta. Pàrquing opcional al edifici.

El conjunt residencial està situat en una immillorable ubicació, a dos passos de la Av. Diagonal, centre neuràlgic i nucli de l’activitat comercial de la ciutat. Comunicat per nombroses línies de autobús i metro, i ferrocarrils a tan sols 5 minuts a peu. Una completa xarxa de comunicacions que permet accedir a qualsevol punt de la ciutat i voltants des de la porta de casa.

Viu a les portes del barri de Gràcia, un dels pocs que manté la essència de poble amb encant. En uns jardins on trobem sempre gent passejant i gaudint de la vida a l’aire lliure. A més de la atractiva oferta comercial, al carrer més exclusiu de Barcelona, la zona disposa de diversos centres educatius i esportius, serveis, restauració i molta, molta història, en el cor del emblemàtic Quadrat d’Or.
quedatacasa