GARROFERS, 66 - SELVA, 4-6 (LOCAL 1 CASA 1)

Lloguer: 5.106 / Mes

652,60
Contactar ara
934050101
ddd

Descripció

Local en bon estat de 653 m2 en una mateixa planta dividida en diverses dependències, amb un bany mixt i un altre adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

El local ofereix tots els avantatges en quant a espai i distribució adequant-se a tots els tipus de negocis. Amb bons acabats i especificacions tècniques: lluminària fluorescent encastada en alt fals sostre, aparador gran i lluminós, terres de gres, instal·lació elèctrica i subministraments donats d'alta. A més, compta amb accés per a minusvàlids des del carrer, sortida d'evacuació i reixa de ballesta.

Proper a una de les artèries de la ciutat, l'Avinguda Meridiana, i ràpidament connectat pel Passeig Valldaura amb la Ronda de Dalt facilitant, d'aquesta manera, l'accés i la sortida de la ciutat.
Cal destacar també la seva bona connectivitat amb els diferents transports urbans. Nombroses línies d'autobús comuniquen la zona ràpidament: 37, 47, 50, 51, 80, 81, 82, N1, N6; molt a prop també de la L4 de metro.

Embolicat per grans pulmons de la ciutat com el Parc de la Guineueta i el Parc Central de Nou Barris, disposa de tots els serveis que puguin requerir-se a escassos metres.

Gestió i servei de manteniment NN.
El preu inclou despeses de comunitat i IBI.
Immobles Superfície construïda Terrasses i patis Habitacions Preu Plànol Qualificació energètica
LOCAL 1 CASA 1
652.6
0
0
5.106 / Mes
n/a

Ubicació