ZONA FRANCA,137-139 (OFICINA 22º)

Lloguer: 3.411 / Mes

275,00
Contactar ara
934050101
ddd

Descripció

Exclusiu edifici d'oficines situat en el Passeig de la Zona Franca a escassos metres de la Plaça Cerdà.

Compta amb 4 ascensors i 2 munta càrregues, servei de consergeria 12h i pàrquing a l'edifici tant públic com a privatiu. Àmplies i lluminoses plantes diàfanes des de 223 a 297 m² equipades amb 2 banys.

Totes les oficines són exteriors i disposen de lluminària fluorescent i Led encastada en sostremort, sistema de climatització individual, detector d'incendis, finestres practicables, paviment de PVC vinílic i subministraments d'aigua i llum donats d'alta.

Ubicació estratègica on conflueixen importants negocis. Molt bé comunicat i de fàcil accés a les sortides de la ciutat; connecta pel nord amb la Ronda del Mig, al sud amb la Ronda Litoral i a l'oest amb la Gran Via. Pel que fa als mitjans de transport públics, compte, en la Gran Via, amb els Ferrocarrils Catalans, concretament les parades de la Campana o Ildefons Cerdà, a més de nombroses línies d'autobús.

Es connecta ràpidament amb el recinte firal de Fira Barcelona Gran Via. Envoltat per nombrosos comerços, supermercats, serveis, zones enjardinades i oferta gastronòmica pròpia del districte. A més, se situa a escassos minuts d'un dels grans pulmons de la ciutat, la muntanya de Montjuïc.

Gestió i servei de manteniment Núñez i Navarro
El preu no inclou despeses de comunitat ni IBI.
Immobles Superfície construïda Terrasses i patis Habitacions Preu Plànol Qualificació energètica
OFICINA 19º
223
0
0
2.771 / Mes
n/a
OFICINA 22º
275
0
0
3.411 / Mes
n/a

Ubicació