Quedem al centre de Mataró?

2018-04-13

Amb mar i muntanya, el Maresme acull una fèrtil Catalunya en miniatura plena de paratges amb encant que fan d'ell un gran lloc per viure. Descobreix-ho per tu mateix en la Jornada de Portes Obertes que hem organitzat per ensenyar-te la nostra última promoció a la zona. Serà el dissabte 14 d'abril, entre les 10h i les 14h quan des de Núñez i Navarro et convidem a descobrir una nova manera de viure a Mataró. Habitatges de qualitat en una ubicació privilegiada i amb tots els serveis i les comoditats del centre de la ciutat, a 10 minuts del mar i a quatre passos de la piscina. 

La promoció està situada entre els cèntrics carrers Pizarro, cantonada amb Hernán Cortés, i el Passatge Pizarro de Mataró, capital del Maresme, ciutat mediterrània amb alta qualitat de vida i rica en patrimoni arquitectònic i arqueològic en la qual gaudir de platges, parcs i muntanyes, festes i tradicions. Compte a més, amb connexió directa amb Barcelona per l'autopista C-31 i C-32 en tan sols 30 minuts. 

Piscina comunitària a la coberta de Pizarro 82-Mataró

 

A Pizarro 82 trobaràs pisos d'entre 46 i 103 m2, amb acabats d'alta gamma. A triar entre 1, 2 o 3 dormitoris. En el cas dels habitatges de planta baixa, cal destacar unes àmplies terrasses que aporten molta llum i ventilació natural al conjunt de pisos. L'edifici explica també amb garatge privat i possibilitat de traster i piscina comunitària de 5x8 metres en la coberta, amb zona solàrium i accés directe des de l'ascensor. Un altre dels beneficis comuns és el sistema de calefacció per bomba de calor i aire condicionat per conductes en tots els habitatges, així com sistema de captació d'energia solar en la coberta.

 

Necessites més detalls? Te'ls donem: oferim un ampli i lluminós saló menjador exterior amb grans finestrals, amb tancaments d'alumini, doble vidre i càmera intermèdia. Amb possibilitat de disposar de cuina independent o cuina oberta, que ofereix gran amplitud a l'habitatge i aprofita tota la lluminositat de les terrasses. Sigui el que sigui la teva elecció, te la trobaràs equipada amb electrodomèstics de primeres marques com Siemens o similar, forn elèctric encastat, campana extractora d'acer inoxidable, fogons vitroceràmica, microones i aixeta mono-mando. Respecte als banys, trobaràs pisos amb 1 o 2, amb banyera o dutxa i accessoris amb materials de les millors qualitats. Sempre amb un disseny modern alhora que funcional i amb excel·lents acabats. 

 

Saló-Menjador principal a Pizzaro 82-Mataró

I els dormitoris? Tots els pisos d'1,2 i 3 habitacions compten amb habitacions orientades a l'exterior, encara que la distribució de les mateixes varia en funció de la tipologia de pis. En qualsevol cas, totes compten amb un dormitori principal amb un gran finestral que aporta molta lluminositat a l'estada i que disposa d'armaris de paret de fusta xapada en roure amb interior folrat de melanina.

Dormitori principal a Pizarro 82-Mataró

 

Ara que ja t'hem presentat els nostres pisos, volem que siguis tu qui els vegi. En persona, al teu aire. Recorre cada racó del pis mostra. Mou-te lliurement per ell i descobreix tots els seus beneficis. I si vols tenir una noció prèvia del que allí trobaràs, pots realitzar un tour virtual per totes les habitacions i espais. Tens molt per descobrir. Reserva ja la teva hora i veuen a Mataró! Envolta't de l'ambient únic del nucli antic sense renunciar a l'essència del nostre mar!

Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.