Descobreix com gaudir de la vida a Nou Can Gambús!

2018-05-03

T'agradaria viure envoltat de 13 ha. d'espais verds, en una zona ben comunicada i en un entorn de gran confort per als teus fills? Si la resposta és sí, t'esperem a Sabadell dissabte que ve 5 de maig de 10h a 14h, on podràs tenir al teu abast, i per temps limitat, totes les possibilitats de la casa dels teus somnis. I és que Núñez i Navarro ha organitzat una jornada de portes obertes en la promoció Nou Can Gambús perquè puguis moure't lliurement per ella, recorrent habitacions, terrasses, pàrquing i jardí, i descobrint cadascun dels seus racons a través d'una casa mostra en la qual podràs comprovar, d'una manera precisa i realista, el resultat final de la teva propera llar. Així, durant unes hores podràs experimentar què se sent vivint en el punt més alt de Sabadell, en una nova zona residencial envoltada de parcs i a pocs minuts del centre de la ciutat. En definitiva, descobriràs un lloc sostenible en el qual gaudir de la teva vida en família.

Actualment acabem de finalitzar la Fase 2 de la promoció, composta per 16 cases unifamiliars previstes per lliurar el mes vinent i que se sumen a vuit habitatges iguals ja comercialitzats en 2017. Aquest conjunt residencial estarà format per 64 cases unifamiliars de 225 m2 i es completarà amb 4 blocs de més de 100 pisos d'alt standing. Tots ells situats a menys de 200 metres del Parc de Can Gambús, el segon més gran de Sabadell, amb una dimensió de 13 hectàrees amb àmplies àrees de jocs infantils, zones d'esbarjo i de pícnic i zones verdes que han mantingut les espècies autòctones del parc. A més, disposa de zones d'aparcament i de diversos accessos directes des de Sabadell i la sortida de Sant Quirze centre de l'autopista C-58.

Saló-Menjador en habitatge d'obra nova a Sabadell

A Nou Ca Gambús els habitatges unifamiliars estan pensades per fer d'elles un lloc per gaudir de la vida. Totes són de planta baixa i dues plantes trepitjo amb orientació Aquest-Oest, connectades per ascensor. Disposen de 5 habitacions amb armaris de paret i 4 banys distribuïts entre les tres plantes. També compten amb grans terrasses i jardí amb piscina privada de 3x4m. 

A peu de carrer se situa la planta baixa, on es troba el saló menjador, ampli i lluminós i amb sortida directa al jardí, dissenyat amb plantació de gespa natural que disposa de reg automàtic instal·lat. La planta explica també amb l’ office de cuina i bany completament equipats. En la primera planta se situen un dormitori principal amb hall d'entrada, vestidor obert i bany complet, a més d'un dormitori doble i altres dos individuals que compten amb armaris de paret. Finalment, l'última planta acull una zona polivalent amb bany complet, previsió per a xemeneia i sortida directa a terrassa.

Totes i cadascuna dels habitatges tenen garatge privat en la planta soterrani amb plaça per a dos cotxes, inclosa preinstal·lació per a cotxe elèctric i traster en els habitatges cantoners. A més, cada habitatge compta amb un sistema de captació d'energia solar amb col·lectors de superfície plana en els terrats comunitaris.

Et podríem donar mil detalls més sobre la casa dels teus somnis, però volem que siguis tu qui els vegi. En persona, al teu aire. Recorre cada racó de la casa mostra i mou-te lliurement per ella descobrint les múltiples possibilitats de la teva futura casa. I si vols tenir una noció prèvia del que allí trobaràs, pots realitzar un tour virtual per totes les habitacions i espais. Tens molt per descobrir. Reserva ja la teva hora i veuen a descobrir el lloc més exclusiu de Sabadell! 

 

Golfes amb terrassa a habitatge d'obra nova a Sabadell

 

Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.