Sopars de Nadal d'empresa: una vegada a l'any no fa mal

2018-11-29

A les portes del mes de desembre, comencen els famosos sopars de Nadal d'empreses. Aquestes jornades esperades per molts en les quals tots els membres d'una companyia comparteixen per una estona taula i estovalles i que tan recomanades són pels coaches i responsables de Recursos Humans, per allò de fer equip.

És sens dubte un bon moment per descobrir talents ocults en algun company o companya, per vacil·lar al cap sense por a represàlies o, per què no, malparlar d'aquest element tòxic que genera mal rotllo en el teu departament, i que per descomptat no ha acudit al sopar, perquè el considera un acte d'hipocresia. 

Encara que no hi ha una data concreta per a aquest esdeveniment social, la majoria de sopars d'empresa solen concentrar-se en l'últim divendres abans de la Nit de Nadal, per poder gaudir i tranuitar sense que es vegi afectada la productivitat de l'empresa. El però d'aquesta concentració de sopars per a grups en una mateixa nit és que si no es reserva amb temps un saló privat, toca compartir espai amb altres empreses que també han arribat tard a fer la seva reserva. I tots sabem que quan això succeeix, tenim moltes probabilitats que ens toqui a prop una persona el nivell de decibels de la qual en parlar va pujant amb cada copa que es pren. 

Saló de l'Hotel 1898 preparat per a sopars d'empresa



Sabedors d'aquestes situacions incòmodes, Núñez i Navarro Hotels posa els seus salons a la disposició de les empreses per fer de la nit una vetllada única i irrepetible. Parlem de l'Hotel 1898, l'U232The Corner Hotel, el B Hotel, l'Hotel Barcelona Universal i l'Hotel Jazz, llocs únics en els quals celebrar una agradable reunió. I si sou una empresa gran, no hi ha problema. En comptar amb espais amplis, confortables i amb diferents capacitats, s'adapten a les necessitats de la companyia. Quant a la gastronomia, està formada per un ampli ventall de productes frescos i de qualitat, preparats al moment en la cuina. Es pot triar un format d'aperitiu amb fins a nou varietats diferents, o bé optar per un menú clàssic, amb aperitius, primers, segons i postres. I perquè no ens oblidem que entrem en manera Nadal, totes les opcions compten amb un assortiment de neules, torrons i polvorons. I tot això, regat amb els millors vins i caves D.O. Catalunya, per poder brindar i desitjar-nos tots unes bones festes i el millor per a l'any que apunta, fins que el proper sopar de Nadal renovi les nostres bones intencions.

Saló Colonial a l'Hotel 1898



Arribats a aquest punt, el sopar es divideix en dos grups: els que consideren que una retirada a temps és una victòria i marxen responsablement a casa a una hora prudent i els que han vingut a jugar i estan disposats a seguir la festa fins que el sol els digui que és de dia. Normalment buscaran complicitats i temptaran als primers al crit de “va!, solament una copa!”. Després d'aconseguir convèncer a algun dels prudents, sempre hi ha un que es deixa portar, l’autoerigit líder d'aquest subgrup guiarà als seus companys pels carrers de Barcelona al crit de “per aquí hi ha un garito que és el més. M'ho ha recomanat el meu cunyat”. Davant aquesta tessitura, convé repescar l'article escrit en aquest mateix blog pel periodista Ricard Martín, en el qual ens recomana alguns dels millors bars de Barcelona per prendre una copa.

I a partir d'aquí, deixem el final de la nit a la vostra imaginació. Sempre tenint en compte que el dilluns, ja de tornada en l'oficina, el sopar de Nadal serà el tema del dia en preparar el cafè, menjant en l'office, o fins i tot parlant per telèfon entre departaments, així que pel que pugui passar, recomanem moderació i no exaltar-se massa. Després de la treva del sopar, s'imposa la dura realitat i tot torna a ser com era. O potser no…

 

Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.