Espais open-concept al nou centre de negocis de L’Hospitalet

2019-02-20

Les clàssiques oficines han passat a la història. Lluny queden ja aquells pisos buits en blocs de cases particulars reaprofitats com a lloc de treball i en els quals les estretors i les incomoditats marcaven el dia a dia de les empreses. Les noves tendències ens porten fins a espais open-concept, autèntics entorns de treball diàfans i oberts, concordes a la flexibilitat i a la nostra manera de treballar en l'actualitat, en els quals la comunicació i el flux d'idees requereixen l'eliminació d'obstacles i barreres físiques. Aquest tipus d'espais facilita el treball en equip, el coworking i l'augment de la confiança i de la comunicació entre els treballadors en general.

 

Espais open-concept a Marina Factory



Un clar exemple d'aquesta nova forma d'entendre els espais de treball és Marina Factory, un edifici semi-industrial de sis plantes situat en la Rambla Marina de L'Hospitalet i que compta amb més de 10.000 m2 de superfície open-concept. És a dir, grans espais diàfans i sostres alts per a oficines o usos alternatius de la nova manera de treballar a Barcelona. Compte a més amb un gran terrat de 1.000 m2 amb vista panoràmica de Barcelona, el port i el Baix Llobregat. És, en definitiva, una alternativa estimulant per a empreses que busquin un entorn de treball diferent, inspirador i perfectament situat en el nou centre de negocis de L'Hospitalet. I és que els nous temps demanden espais oberts i versàtils que inspirin la creativitat i fomentin la productivitat. Espais que aportin valor afegit a les empreses que s'instal·lin. No es tracta d'un edifici d'oficines a l'ús; es tracta d'un espai estimulant per a empreses que busquin espais de treball diferents.


En tractar-se d'un edifici recentment rehabilitat, compta amb totes les comoditats per a arribar i començar a treballar: instal·lació elèctrica, de televisió terrestre i preinstal·lació de fibra òptica, video-porter, detecció d'incendis centralitzada, a més de ventilació i climatització. L'edifici disposa també d'un local de més de 1.500 m2 en la planta baixa vinculat a una part de la primera planta; un moll de càrrega per a dos camions, dos ascensors i dos muntacàrregues, un d'ells amb accés a la coberta.

 

Espais open-concept amb plantes diàfanes a Marina Factory



Rambla Marina
L'entorn en el qual se situa l'edifici Marina Factory és un dels millors per a inspirar, potenciar i estimular el talent de les empreses que allí s'instal·lin. Hotels, centres comercials, esportius, recintes firals i l'adequació de diferents espais públics testifiquen el creixent dinamisme que està experimentant el nou centre de negocis de L'Hospitalet. Compte, a més, amb excel·lents connexions a les rondes de Barcelona, a l'aeroport, a l'AVE i al port, que són un element diferencial a l'hora de decidir l'enclavament estratègic d'una empresa.

Actualment, la presència en la seva rodalia de multinacionals com la perfumeria Puig, la consultora i auditoria KPMG, el grup alimentari Gallina Blanca, l'asseguradora VidaCaixa, la farmacèutica CH Werfen o la consultora de recursos humans Michael Page, fan d'aquest edifici open concept una aposta segura per a potenciar el talent de les persones. I amb ells el de les seves empreses.


Més info a: http://www.nyn.es/es/obra/1694/l-hospitalet-rambla-marina-450-1694201030

 

Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.