Fes la millor foto de la Rotonda i aconsegueix una Nikon o un ‘finde’ en una suite amb piscina

2016-07-28

Primer: desplaça't a la plaça Kennedy de Barcelona (parada Avinguda Tibidabo de la L7). Segon: agafa el teu mòbil o la teva càmera. Tercer: fotografia La Rotonda, és a dir, la torre Andreu, joia modernista recentment rehabilitada. Cambra i últim: penja les teves millors fotos en Instagram amb l'etiqueta #MiraLaRotonda. Amb aquests quatre simples passos, pots guanyar una réflex digital Nikon i un dron DJI. O bé, si la foto és nocturna, una estada de dos dies per a dos en una suite colonial del sumptuós Hotel 1898 de la Rambla. Així de fàcil. A quines esperes?
 

 



Per a la millor foto diürna, una càmera i un dron

El premi a la millor foto diürna del concurs fotogràfic, promogut per Núñez i Navarro, consisteix en un lot que conté una càmera réflex digital Nikon D330 amb un objectiu AF-P 18-55 del mateix fabricador, valorats en 679,90 euros, i un dron DJI Phantom 2 Vision Quadcopter, valorat, en aquest cas, en 324,50 euros.

La petita i lleugera càmera de 24,2 megapíxels representa una manera fantàstica de capturar fotos i vídeos inoblidables d'alta resolució; a més, és potent, fàcil de transportar i increïblement senzilla d'usar. L'objectiu es tracta d'un zoom de format DX lleuger amb un rang des de gran angular fins a normal i amb un disseny compacte que ho converteixen en una excel·lent eina tot terreny. El dron, per la seva banda, és una nau lleugera i multifuncional amb càmera integrada i dirigida per control remot. El lot garanteix, en definitiva, l'última tecnologia per aconseguir les millors fotos. Per seguir aconseguint-les, millor dit! ;)
 

 


Per a la millor foto nocturna, dues nits en el 1898

L'autor de la foto que guanyi #MiraLaRotonda en la seva altra modalitat —la nocturna— aconseguirà una estada de dues nits més sopar i esmorzar en una suite colonial, l'habitació superior del sumptuós Hotel 1898 de NN Hotels, l'únic colonial de la capital catalana. El luxós establiment, únic en la seva espècie, està situat a la rehabilitada seu de la Companyia General de Tabacs de Filipines, en plena Rambla de Barcelona, amb serveis excepcionals i vistes espectaculars. Les dues nits més els dos menjars estan valorades en 2.500 euros.

En la suite colonial del 1898, el guanyador i el seu acompanyant gaudiran d'una estada de 50 metres quadrats amb una terrassa de 60 més que els ofereix la calidesa d'una piscina-jacuzzi privada, un relaxant solàrium i una increïble zona chill-out. Tot l'encant de l'estil colonial amb unes espectaculars vistes de Barcelona. I amb extres: cafetera Nespresso, tetera i joc de cafè i te; neteja de sabates i premsa internacional gratis; Llit King Size; benvinguda amb una ampolla de Champagne francès i delicatessen, dolços, i desdejuni inclòs.

El renaixement d'un edifici mític

Núñez i Navarro està ultimant i ha presentat recentment la rehabilitació de la Rotonda, un dels edificis més emblemàtics de Barcelona, obra de l'arquitecte modernista Adolf Ruiz Casamitjana inaugurada en 1906. S'ha invertit sis anys de treball en la recuperació de la façana i el templet modernistes del simbòlic immoble.

L'actuació ha permès a la construcció recuperar, un segle després, el seu aspecte modernista original. L'edifici es destinarà a oficines, locals i pàrquings; les obres finalitzaran al setembre; a continuació, es convocaran unes jornades de portes obertes.

Doneu un cop d'ull aquí a les bases completes del concurs. Fotografieu, fer un post i guanyeu!.

Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.