Gaudir de l’skyline de Barcelona…des de l’oficina!

2017-01-19

En qüestió de vistes, no hi ha dubte que Barcelona és una ciutat privilegiada. Ja sigui des dels seus espais més representatius del centre urbà o bé dels afores, la ciutat comtal ofereix multitud de racons des dels quals contemplar el seu poderós skyline. El Park Güell, la Sagrada Família, el Tibidabo, la torre de Collserola, el terrat de la Pedrera, la Torre Agbar o la muntanya de Montjuïc són solament una mostra dels llocs més emblemàtics. No obstant això, la ciutat amaga molts espais des dels quals contemplar una de les millors panoràmiques del Mediterrani.

 

Avui volem descobrir-te dues de les nostres localitzacions, d'ús privat, que permeten a l'espectador plasmar una Barcelona digna de postal. Imagina't, poder admirar aquestes fantàstiques vistes des del teu lloc de treball, com si d'un mirador es tractés. D'aquest privilegi gaudeixen cada dia els empleats dels despatxos situats als edificis La Rotonda i Torre Tarragona. Te'ls presentem.



La Torre Andreu, emblemàtic edifici modernista de l'arquitecte Adolf Ruiz Casamitjana i popularment anomenat La Rotonda, posseeix una de les vistes més espectaculars de la ciutat. Gràcies al treball de rehabilitació realitzat en els últims anys, els empleats de les diferents plantes de l'edifici, destinades a usos comercials, podran gaudir cada dia de les seves vistes, amb la majestuositat de la cúpula i la lluentor de la seva ceràmica com a teló de fons. L'empresa Accenture, consultora de gestió, tecnologia i outsourcing, disposarà de les millors vistes de la terrassa i del templet en haver llogat les plantes 3ª, 4ª i 5ª de l'edifici. Sens dubte, l'enveja de qualsevol empleat.

                                                         Vistes des de La Rotonda, Passeig de Sant Gervasi, 51, Barcelona

L'Edifici Tarragona, completat en 1998, és un gratacel de 78 metres d'altura, proper a la Plaça Espanya. Des de les seves 22 plantes es pot contemplar, gairebé a vista d'ocell, una panoràmica excepcional de la ciutat des de la qual es pot apreciar la geometria quadriculada dels seus carrers, sempre amb el mar de fons. Un lloc únic font de màxima inspiració.

                                      Vistes des de l'Edifici Tarragona, carrer de Tarragona, número 159, Barcelona

I és que treballar amb vistes privilegiades, més enllà d'un plaure per als nostres sentits, pot suposar un clar avantatge: ens permet comptar amb una bona il·luminació natural, que resulta summament important per a la nostra salut i benestar. Recordem que la llum ajuda a crear un ambient acollidor i optimista, i potencia l'agilitat mental. A més, gaudir d'un bonic paisatge als nostres moments de descans ens farà desconnectar del que estiguem fent, contribuint a crear un ambient relaxat i minimitzant, fins i tot, l'impacte de l'estrès.

Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.