Les millors fotos de la Rotonda a Instagram tenen premi!

2016-08-07

S'obre un concurs via Instagram en el qual, a través de l'etiqueta #MiraLaRotonda, es premiarà les millors fotos que els usuaris d'aquesta xarxa social prenguin de la Rotonda, l'emblemàtica torre Andreu.

#MiraLaRotonda de dia i de nit

 



Núñez i Navarro premiarà la millor fotografia diürna amb una càmera réflex Nikon i un dron, valorats en uns 1.000 euros, i atorgarà a l'autor de la millor instantània nocturna una estada de dues nits més sopar i esmorzar en una suite de l'Hotel 1898 de NN Hotels, valorats en 2.500.

Poden participar en el concurs tots els usuaris d’Instagram majors de 18 anys des del 10 de juliol fins al 18 de setembre 2 de novembre. Les fotos penjades hauran d'etiquetar el compte @GROUPNN i incloure l'etiqueta #MiraLaRotonda. Cada participant podrà pujar tantes fotos com desitgi; el fet que una obra tingui més o menys “m'agrada” o comentaris no es tindrà en compte per a la seva valoració. No s'acceptaran fotomuntatges, collages ni tècniques de pintura sobre imatge.

El veredicte, a la fi de setembre

El jurat estarà compost per Toni Mateu, fotògraf; Silvia Omedes, presidenta de la Fundació Photographic Social Vision; i Daniel Zafra Masriera, director de Màrqueting de Núñez i Navarro. Els suplents són Alfredo Arribas (Alfredo Arribes Arquitectes Associats), Carles Patrís (Chârles) i Sílvia Rubió (Orbyce). Emetran veredicte entre el 26 i el 30 de setembre. El jurat es reserva el dret a declarar el concurs desert.

Barcelona recupera una joia modernista

Dijous passat es va retirar la lona que cobria l'emblemàtic edifici de l'arquitecte Adolf Ruiz Casamitjana. S'ha invertit sis anys de treball en la rehabilitació de la façana i el templet modernistes del simbòlic immoble. L'actuació ha permès a la construcció recuperar, un segle després, el seu aspecte modernista original de 1906. L'edifici es destinarà a oficines, locals i pàrquings; les obres finalitzaran al setembre; a continuació, es convocaran unes jornades de portes obertes.

Podeu consultar aquí les bases del concurs.

#MiraLaRotonda i guanya!

 

Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.