Setmana de les Terrasses a NN Hotels. Tres llocs de somni que no podràs deixar escapar

2019-06-07

Amb l'arribada del bon temps, les terrasses dels hotels de Barcelona es converteixen en espais imprescindibles per a combatre el fogot de la calor mediterrània. I com sol ser habitual, la Setmana de les Terrasses dóna el tret de sortida a la temporada 2019 amb una nova edició del 7 al 16 de juny, plena de propostes d'oci.

Durant 10 dies aquests oasis urbans seran, més que mai, protagonistes a la ciutat, entre els quals destaquen l'exclusiva i privilegiada La Isabela, de l'H1898, el cosmopolita REC Lounge, de l'Hotel REC i el cèntric Jazz-Cub, de l'Hotel Jazz. Tres espais que, ja sigui per les seves espectaculars vistes, per la seva estratègica ubicació, per les seves saboroses tapes o exquisits còctels, són el lloc perfecte en el qual viure una autèntica experiència per als sentits.
 

La Isabela

Al llarg de la Setmana de les Terrasses dels Hotels de Barcelona, La Isabela de l'H1898 comptarà amb un maridatge perfecte per a gaudir el skyline de Barcelona en 360è. La rumba catalana tindrà el seu protagonisme amb dues sessions de música en directe, el divendres 7 i el dissabte 15, de 19 h a 21h, quan podrem gaudir el so més autòcton de la ciutat, amb un grup amb gran experiència sobre els escenaris, mentre assaborim els millors còctels elaborats a partir de Monkey 47 i tapes d'autor dissenyades pel xef Carles Boronat. També hi haurà un espai per a la música pop-rock internacional el dijous 13, de 17h a 19h, a càrrec del canadenc Cece Giannotti, un dels grans cantants, guitarristes i compositors de pop, rock i altres estils en l'escena comtal, amb el qual gaudir en La Isabela del millor afterwork de Barcelona amb còctels by Grey Goose.

 

Setmana de les Terrasses


La Isabela és una de les terrasses més sol·licitades pel seu ambient exclusiu, privilegiada ubicació i vistes 360 graus de Barcelona. Allí, el visitant podrà, tant gaudir d'un romàntic sopar sota les estrelles, com d'elaborats còctels. Situada en un entorn amb reminiscències de l'època colonial, La Isabela es mou fins a ben entrada la nit a ritme de chill out & lounge.


REC Lounge

Si pensem en un barri de la nostra ciutat compromès amb la cultura, l'art i la Barcelona més actual sens dubte ens ve a la ment el Born, l'antic barri de la Ribera que s'ha convertit en els últims anys en epicentre de les tendències més cool del moment. En ple cor d'aquest barri tan cozy es troba l'Hotel REC, un espai sostenible pensat per a un públic adult i urbanita que gaudeix descobrint els racons més autèntics de la ciutat, com ho és sens dubte el barri del Born.

 

Setmana de les Terrasses



Amb la seva excel·lent ubicació, l'Hotel REC s'uneix a la Setmana de les Terrasses com un excel·lent vertebrador del nou reg cultural que banya la ciutat des del REC Lounge, un acollidor espai obert a l'exterior en la 7a planta de l'edifici, que gràcies a les seves àmplies vidrieres, permet l'entrada de llum natural durant tot el dia. Allí podrem viure cinc experiències de música en directe maridades amb la millor selecció de tapes & còctels per a acabar la jornada amb les espectaculars vistes sobre el barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera. Els divendres 7 i 14, de 21h a 23h, serà el torn de la rumba catalana, amb cançons i ritmes que ens faran a tots aixecar-nos dels nostres seients. Els dies 8 i 15, de 18h a 20h, la música adquireix un caire més profund amb dues sessions de música Groove sound, mentre que el dijous 13, de 19h a 21h, el protagonista serà el pop-rock internacional amb clàssics coneguts per tots.


Jazz Cub


En la seva 8a planta, el cèntric Hotel Jazz oculta una joia per descobrir: la terrassa Jazz Cub. Aquest ampli espai sorprèn per les seves magnífiques vistes de Barcelona: des del mar fins a les muntanyes del Tibidabo i Montjuïc. Al capvespre, el Jazz Cub es transforma en un acollidor Lounge-Bar, una agradable atmosfera i ambient chill out… en el qual adquireix gran protagonisme la Galleda, un espectacle de llum i so. Una de les terrasses més cosmopolites de Barcelona que no deixarà indiferent a ningú. Aquest espai es convertirà, el dia 13, de 19:30h a 21:30h en un punt de trobada en el centre de Barcelona on gaudir de la millor rumba catalana. I també comptaran amb Deep Jazz House DJ & Saxo by Titö Cava, el dia 14, entre les 19:30h i les 22h. El Jazz-Cub farà les delícies de tots aquells que desitgin acabar la vetllada gaudint de tapes amb sabor mediterrani, acompanyades per elaborats còctels.

Setmana de les Terrasses

 



Tres terrasses amb plans diferents que s'adapten a tu i a les teves circumstàncies. I si plou o l'estiu no acaba de fer acte de presència, no passa res! Les terrasses seguiran obertes per a tu la resta de l'estiu amb experiències que et faran tocar el cel amb les mans. Anima't a pujar!

Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.