J.TARRADELLAS, 20-30 - ROSSELLO, 1-11

lloguer des de 2.476 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

En l'Avinguda de Josep Tarradellas, està situat aquest cèntric edifici d'ús exclusiu d'oficines i locals, a escassos metres de l'Estació de Sants, actiu districte financer proper també al centre de convencions de la Fira Barcelona en Plaça Espanya, amb moltíssima afluència de gent de negocis.

L'edifici compta amb servei de consergeria 24h i pàrquing privatiu i públic.

Locals en molt bon estat aptes per a qualsevol tipus de negoci. Superficies des de 99 m² fins als 197 m² en una mateixa planta amb terres de terratzo, fibra òptica, instal·lació elèctrica en perfecte estat i grans aparadors que els doten d'abundant llum natural. Accés habilitat per a persones amb mobilitat reduïda des del carrer.
Per a una entrada immediata, tenen donat d'alta el subministrament de llum.

En una ubicació privilegiada, molt bé comunicat amb la línia 3 i 5 de metro i altres 6 línies d'autobús: 27, 32, 78, 115, H10, V7.

El preu no inclou despeses de comunitat ni IBI.
IVA no inclòs.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu Plànol Qualificació energètica  
LOCAL 8
150
0
0
0
2.476/Mes

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing públic