ESCORIAL, 25-27 - DE L'ENCARNACIÓ, 78-80

lloguer des de 1.593 / Mes
venda des de 560.020

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Gran oportunitat a la venda! En el cor de Gràcia trobem aquest pis exterior de 3 habitacions i 2 banys. Dissenyat per a aprofitar al màxim l'espai i la llum natural.

La cuina està equipada amb forn elèctric encastat, campana extractora en acer inoxidable, fogons per a quatre focs a gas, microones encastat amb front de vidre, previsió de presa d'aigua per a nevera, previsió de presa d'aigua, elèctrica i desguàs per a rentavaixelles i rentadora, i previsió de presa elèctrica per a assecadora.

Terra de parquet, tancaments d'alumini i persianes elèctriques amb sortida a tres balcons completen aquest habitatge amb acabats d'excel·lent qualitat i disseny.

La porta d'entrada és de fusta massissa, amb pany i pernios de seguretat.
Les portes dels armaris de paret, situats en els dormitoris, són de fusta xapada en roure i, el seu interior va folrat de fusta amb melamina o lacatge.
Tots els marcs de portes van revestits amb el mateix tipus de fusta que les portes. Els panys són de crom mat i el sòcol interior dels habitatges xapat en roure igual al parquet.

Il·luminació amb focus encastats, en cuines i banys.
Tots els habitatges estan dotats de sistema d'automatització i seguretat domòtica; aire condicionat i calefacció.

Edifici situat al carrer Escorial cantonada amb el carrer de l'Encarnació; una ubicació estratègica en un barri ple de vida, amb serveis i comerç de proximitat.

Molt ben comunicat per la línia 4 de metro, parada Joanic, i variades línies de bus davant del pis. No trobaràs una millor localització en el barri més bohemi i amb caràcter de Barcelona!

Servei post-venda i garantia de Núñez i Navarro.
Immobles Superfície Terrasses i patis Parking i Traster Habitacions Preu Plànol Qualificació energètica  
PISO 6º 2º
99,10
5,85
0
3
560.020
1.593/Mes

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing públic